iOS 18’de Kritik Hata

by Cankat Biltekin
0 yorum 10 görüntüleme

Apple iOS 18 güncellemesini yükleyen kullanıcıların başına beklenmedik bir sorun geldi. iOS 18 güncellemesinin yüklenmesinin ardından kullanıcıların Apple Watch cihazlarından konu başlığı ile yanıt vermesi ve gelen mesajlara Apple Watch cihazlarından yanıt vermesinin hemen ardından mesajlar uygulaması çöküyor. Kullanıcılar iOS 18 güncellemesini yükledikten hemen sonra mesajlar uygulamasının sık sık çöktüğünü belirterek mesajlar uygulamasının açılmadığını belirtiyor.

iOS 18 güncellemesine yüklü telefonlarda Apple Watch üzerinden gelen mesajlarda yaşanan bu sorunun temel nedeni bilinmezken, sorunun özellikle sadece Apple Watch modellerinden gelen mesajlarda yaşanıyor olması büyük bir soru işareti yaratmış durumda.

Sorunun Kaynağı Yazılım

Sorunun kaynağının iOS 18 güncellemesi olduğu belirtilirken, en büyük sorun ise uygulamanın çökmesi değil. Uygulama çöktükten sonra geri açıldığında geriye dönük tüm mesajlar kayboluyor ve silinen bu mesajları uygulamaya geri getirmek mümkün olmuyor. Silinen mesajların geri getirilmesi mümkün olamadığı için kullanıcıların özellikle mesajlar uygulamasını kullanırken dikkatli olması öneriliyor ve gelen mesajları doğrudan bildirime tıklayarak açmak yerine doğrudan mesajlar uygulamasını açarak okumaları tavsiye ediliyor.

Yorum Yaz

Hoşunuza Gidebilir

Techxir
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.