iPhone 16 Pro Ekranında Sorun

by Cankat Biltekin
0 yorum 7 görüntüleme

Apple’ın iPhone 16 Pro modellerinde yeni bir sıkıntı meydana geldi. En iyi akıllı telefonlar listesinde yer alan iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerinde gerçekleştiği açıklanan sorun, kullanıcılar cihazı kullanmak istedikleri zaman meydana geliyor ve direkt olarak cihazın kullanılmasının önüne geçiyor.

Apple’ın yeni güncelleme ile birlikte iPhone 16 Pro modellerini tanıtmasının ardından henüz günler geçse de yeni ortaya bu sorun bazı kullanıcıların çok büyük tepkisine neden olmuş durumda. Kullanıcılar ekranın dokunmatiğinin parmaklarını algılamadığını ve bunun sonucunda tıklanması gereken bir yere tıkladıktan sonra ekranın herhangi bir tepki vermediğini belirterek, aramalara bile zaman zaman yanıt veremediklerini belirtiyor.

Sorunun Çözümü Ne?

Apple sorunun çözümüne dair henüz hiçbir açıklama yapmadı. Ancak çeşitli kullanıcılar tarafından yapılan testlerde sorunun yazılım ile ilgili olduğu düşünülüyor. Son derece parlak ve güçlü ekranların yer aldığı iPhone 16 Pro modellerinde bu sorunun tek bir yazılım güncellemesi ile çözülmesi mümkün olsa da, henüz bu güncellemenin Apple tarafından ne zaman gönderileceği konusunda hiçbir bilgi yok.

Yorum Yaz

Hoşunuza Gidebilir

Techxir
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.