WhatsApp’e Yeni Özellikler Gelmek Üzere

by Cankat Biltekin
0 yorum 8 görüntüleme

Dünyanın en popüler ve en çok kullanıcı sayısına sahip olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp için yeni özellikler geleceği ortaya çıktı.

WhatsApp’ın yeni iOS Beta sürümünde kullanıma sunulan özellikler dikkat çekerken, kullanıcıların bundan sonra istedikleri gibi farklı konuşma temaları seçebileceği ve yeni renk seçenekleri ile klasik mesajlaşma kısmını değiştirebilecekleri ortaya çıktı. 22 farklı tema ve 20 farklı renk seçeneği sunulacak olduğu görülürken, bu sayede kullanıcıların herhangi bir sohbet için farklı farklı tema ve duvar kağıdı seçeneklerine sahip olacağı ortaya çıktı.

Kişisel Gizlilik Ön Planda Olacak

Bir kullanıcı herhangi bir kişiye özel olarak farklı bir tema veya duvar kağıdı seçeneğini seçerse bile bu karşı tarafa bildirilmeyecek ve sadece seçen kullanıcı için bunlar geçerli olacak.

Bu özelliklerin ne zaman tüm iOS akıllı telefon kullanıcıları için geleceği henüz açıklanmazken, birkaç hafta içinde kullanıcıların renk ve tema seçeneklerine ulaşabilmesi bekleniyor.

WhatsApp kullanıcıların farklı uygulamalara geçmemesi ve mevcut kullanıcı sayısını korumak için rakip analiziyle hareket ederken, uygulamanın bu ve buna benzer özellikler ile çok daha fazla kullanıcıyı platforma çektiği bilinen bir gerçek.

Yorum Yaz

Hoşunuza Gidebilir

Techxir
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.