WhatsApp Kararıyor

by Cankat Biltekin
0 yorum 6 görüntüleme

Yeni gelen WhatsApp güncellemesiyle birlikte kullanıcılara yeni temalar ve duvar kağıtları sunulmaya devam ediyor. Meta tarafından kullanıcıların beğenisini kazanmak ve daha fazla sayıda seçenek sunabilmek için uygulama üzerinde çeşitli güncellemeler yapılmaya devam ediliyor.

WhatsApp yeni güncellemesiyle beraber özellikle akıllı telefonlarını son derece karanlık mod ile kullanmayı seven kullanıcılar için ultra karanlık mod adını verdiği yeni bir mod ile beğeni kazanacak gibi duruyor.

Daha Koyu Renkler

WhatsApp yeni güncellemesi ile ultra karanlık mod teması seçeneğiyle daha koyu bir arka plan sunulmakla sınırlı kalmayacak ve yeni mesaj balonları ve diğer detaylar çok ama çok daha koyu renkte olacak. Daha fazla siyah rengin öne çıkacağı ve daha az parlaklığın yer alacağı yeni güncelleme özellikle çok karanlık uygulama kullanmayı seven kullanıcılar için olmazsa olmaz olacak.

WhatsApp bu yeni güncellemeyle beraber çeşitli hata gidermeleri ve güncelleme ile beraber performans artışlarına da imza atacak ve daha güvenli ve hızlı bir uygulama oluşturmak için bir adım daha atmış olacak.

Yorum Yaz

Hoşunuza Gidebilir

Techxir
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.