Outlook, Posta ve Takvim Uygulamalarının Yerini Alacak

by Techxir
0 yorum 21 görüntüleme
Outlook

Microsoft, Windows 11 altında Posta ve Takvim uygulamasını zorla güncelleyerek yeni Outlook uygulamasına geçişi hızlandırıyor. Son güncelleme otomatik olarak yeni Outlook sürümüne geçişi başlatıyor ve kullanıcılara çok az esneklik bırakıyor.

Bilgi teknolojilerinin sürekli gelişmesiyle, e-posta ve takvim yönetimi, kullanıcıların günlük yaşamlarında merkezi bir konumda yer alıyor. Windows 11 ile, Microsoft bu önemli yönü daha da geliştirmeye devam ediyor. Geçmişte, Windows kullanıcıları, iletişimleri, iş ve kişisel randevuları yönetmek için Posta ve Takvim gibi uygulamaları kullanmakmayı alışkanlık haline getirmişti.

Ancak, bu alışkanlık önemli bir dönüşüm geçiriyor gibi görünüyor. Microsoft, Windows 11 ve Windows 10 kullanıcıları için yeni bir çağın başlangıcını işaretleyen önemli bir güncelleme dağıtmaya başladı. Bu girişim, Windows 10 dönemi Posta ve Takvim uygulamalarını modernize edilmiş ve Outlook ile entegre bir sürümle değiştirmeyi amaçlıyor.

Microsoft, E-posta ve Takvimlerinizi Yönetmek İçin Sizi Outlook’a Geçmeye Zorluyor

Son Windows 10 ve Windows 11 güncellemesiyle Microsoft, web uygulaması Outlook’u işletim sistemine entegre ediyor ve bu da yerleşik Posta ve Takvim uygulamalarını değiştiriyor. Bu geçiş, şirketin hizmetlerini modernleştirme ve birleştirme stratejisinin bir parçası olarak gerçekleşiyor. Kullanıcılar Posta uygulamasını açtıklarında, bu değişiklikler hakkında kısa bir bilgilendirme alıyor ve ardından yeni Outlook arayüzüne yönlendiriliyorlar. Bu hızlı ve otomatik geçiş, bazı kullanıcılar için uyum açısından bazı sorunlar oluşturabilir.

Pratikte, bu değişim süreci, kullanıcıya Outlook’a geçiş hakkında kısa bir bildirimle başlar. Bu bildirim, Posta uygulaması açıldığında bilgilendirme amaçlı kısa bir süre görünür. Bu bildirim, kullanıcıya iki seçenek sunar: geçişi kabul ettirmek veya şimdilik eski sürüme devam etmek için değişikliği bir süre yapmamayı tercih ettirmek. Ancak, bu seçim hakkı, kullanıcının hiçbir eylem yapmamasına rağmen, uygulamanın beklenmedik bir şekilde kapanması ve outlook uygulamasının yeni sürümü ile otomatik olarak indirilip kurulmasıyla oluşuyor.

Yorum Yaz

Hoşunuza Gidebilir

Techxir
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.