Find My Device Uygulaması 500 Milyon İndirildi!

by İçerik Editörü
0 yorum 12 görüntüleme
Find My Device

Google kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran bu tür uygulamalarla yetinmeyip cihaz güvenliğini ve kullanım deneyimini daha da artırmak amacıyla Find My Device uygulamasını da geliştirdi. Bu uygulama, kullanıcıların kaybolan veya çalınan cihazlarını bulmalarına yardımcı olan etkili bir araçtır. Kullanıcıların cihazlarını harita üzerinde görmelerini uzaktan zil sesi çaldırmalarını cihazlarını kilitlemelerini veya cihazlardaki verileri uzaktan silmelerini sağlar.

Android dünyasının babası olarak kabul edilen Google kullanıcılarına daha iyi bir Android deneyimi sunmak amacıyla faydalı ve yenilikçi uygulamalar yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Google Docs ve Haritalar gibi temel uygulamaları kullanıcılarının hizmetine sunarak sürekli olarak geliştiriyor ve iyileştiriyor. Bu uygulamalar kullanıcıların günlük yaşamlarını kolaylaştıran ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılayan araçlar olarak öne çıkıyor.

Find My Device Uygulaması Ne İşe Yarıyor?

Google’ın 11 Aralık 2013 tarihinde yayınladığı Find My Device uygulaması basit fakat son derece yararlı özellikleri ile dikkat çekiyor. Uygulama Apple’ın oldukça sevilen “Bul (Find)” uygulaması ile aynı prensipte çalışıyor ve Android kullanıcılarına benzer şekilde kaybolan veya çalınan cihazlarını bulma konusunda büyük kolaylıklar sağlıyor.

FMD uygulaması Android cihazlar için tasarlanmış olması nedeniyle geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Uygulama cihazın kaybolması veya çalınması durumunda kullanıcıların cihazlarını hızlı ve kolay bir şekilde bulmalarına yardımcı olur. Bu cihazın GPS konumunu kullanarak harita üzerinde cihazın nerede olduğunu göstermesiyle gerçekleşir. Kullanıcılar cihazlarının yerini harita üzerinde görebilir ve uzaktan çeşitli işlemler gerçekleştirebilir.

Audi Q8 E-Tron Üretimine Son Veriliyor

Yorum Yaz

Hoşunuza Gidebilir

Techxir
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.