Realme 13 5G, Tüm Özellikleri Belli Oldu

by İçerik Editörü
0 yorum 16 görüntüleme
Realme 13 5G

Geçtiğimiz günlerde 13 Pro ve 13 Pro Plus modelleri ile teknoloji dünyasında dikkatleri üzerine çeken Realme, şimdi de serinin giriş modeli olan Realme 13 5G modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Realme, son yıllarda akıllı telefon pazarında sunduğu yenilikçi ve performans odaklı modellerle adından sıkça söz ettiren bir marka haline geldi.

Lansman öncesinde, Realme 13 modeli, performans testlerinde de kendini göstermeye başladı. Şirket, yeni modelini Geekbench platformunda test etti ve elde edilen sonuçlardan oldukça memnun görünüyor. Geekbench, akıllı telefonların işlemci gücünü çoklu görev yeteneklerini ve genel performansını değerlendiren bir platform olarak bilinir ve Realme 13 5G’nin bu testlerde sergilediği performans, cihazın piyasaya sürülmeden önce ne kadar iddialı olacağını gösteriyor.

Realme 13 5G, 8 GB RAM ile Geliyor

Realme, yeni amiral gemisi modeli Realme 13’ü piyasaya sürmeye hazırlanırken, cihazla ilgili yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Yakın zamanda yapılan açıklamalar, Realme 13’ün 6GB’dan başlayıp 16GB’a kadar uzanan dört farklı RAM bellek seçeneği ile kullanıcılara sunulacağını ortaya koydu. Bu çeşitlilik kullanıcılara farklı performans seviyeleri arasında seçim yapma imkanı tanıyacak.

Bugün ise Realme 13 5G, Geekbench performans testlerinde ortaya çıktı. Birçok kişi, testlere cihazın en güçlü, yani 16GB RAM bellekle donatılmış versiyonunun katılmasını beklerken Realme bu kez şaşırtıcı bir hamle yaparak 8GB RAM bellekli versiyonunu test etti. RMX3951 model numarasıyla Geekbench veri tabanına yerleşen bu yeni Realme modeli, performansıyla dikkat çekti.

OPPO Find X8 Ekran Özellikleri Belli Oldu

Yorum Yaz

Hoşunuza Gidebilir

Techxir
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.