Steam Tekrar Rekor Tazeledi

by Cankat Biltekin
0 yorum 5 görüntüleme

Oyun platformu Steam dün akşam saatlerinde yayınladığı basın açıklaması ile platformun bugüne kadar gelmiş geçmiş en büyük rekorunu kırdığını açıkladı. Milyonlarca kullanıcısı bulunan Steam, yaptığı açıklamada, 38 milyon aktif kullanıcının platformda bulunduğunu ve bunun br çevrimiçi kullanıcı rekoru olduğunu duyurdu. Tarihte ilk kez bu kadar aktif kullanıcının platformda çevrimiçi olduğu açıklanan duyuruda, 18 milyon kullanıcının ise aktif oyun esnasında olduğuna dikkat çekildi.

Daha önceki yıllarda da benzer rekorlar kırılmıştı ancak bu kadar büyük bir rekor hiç kırılmamıştı. Artan oyun ve oyuncu sayısının birleşimi sonucunda Steam’a olan talep artarken, bu artışın sonucunda bu tür rekorların yıllar geçtikçe daha fazla artması beklentisi mevcut.

En Çok Tercih Edilen Oyun Platformu

Dünyada en çok tercih edilen oyun platformu olan Steam, giderek artan sayıda kullanıcı ilgisi ve giderek artan oyun üreticisinin doğrudan platformu tercih etmesi nedeniyle bu tür rekorları gelecekte de kırabilir. 38 milyon aktif kullanıcının olması platformun gücüne güç kattığının bir işareti olurken, aynı zamanda oyun üreticileri tarafından da platformun daha fazla tercih edilmesini sağlayabilecek bir rekor.

Yorum Yaz

Hoşunuza Gidebilir

Techxir
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.