Spotify Çöktü

by Cankat Biltekin
0 yorum 8 görüntüleme


Dünyanın en fazla kullanılan müzik platformlarından Spotify çöktü. Son 1 saattir kullanıcıların gerek web sitesi gerek ise mobil uygulamada müzik dinleyemediği, daha önce oluşturdukları listeye ulaşamadıkları öğrenildi.

Milyonlarca kullanıcının anlık olarak müzik dinlediği Spotify, Android ve iOS işletim sisteminde uygulamalarda çalışmaz hale gelirken, web sitesinde ise hiçbir uyarı vermeden doğrudan açılmıyor.

Çöktüğü Doğrulandı

Spotify’ın çöktüğü resmî olarak şirket tarafından açıklanmazken, artan sayıda kullanıcının dünya çapında raporları uygulamanın çöktüğünü resmen doğruluyor.

Spotify rakibi olan Apple Müzik ve YouTube Müzik uygulamalark şimdilik kesintisiz çalışırken, artan sayıda kullanıcı sayısına rağmen Apple ile sorunlar yaşayan şirket, uygulama içi satın alıma izin vermiyor ve Apple’ın akıllı telefon ve tabletlerinde doğrudan üyelik paketlerine de izin vermiyor. Spotify’ın rakiplerine son saatlerde alternatif arayışından ötürü ilgi artışı olduğu öngörülürken, Spotify’dan sonra en çok Apple Müzik uygulamasının tercih edildiği biliniyor.

Kullanıcılar Spotify sosyal medya hesaplarından kesintinin nedeni hakkında herhangi bir açıklama yapılmamasına tepki gösterirken, uygulamanın gelecek saatlerde kesintisiz olarak erişime açılması bekleniyor.

Yorum Yaz

Hoşunuza Gidebilir

Techxir
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.