iPhone 16 Sorunları Tepki Çekiyor

by Cankat Biltekin
0 yorum 1 görüntüleme


iPhone 16
 modellerinde yaşanan ekran sorununun devam ettiği ortaya çıktı. İlk günden itibaren kullanıcıların zaman zaman dokunmatik ekranın parmak algılamadığı yönünde kullanıcı şikayetlerine rağmen henüz herhangi bir güncelleme yayınlamayan Apple, sorun ile ilgili de hiçbir açıklama yapmadı.

Apple iPhone 16 modellerinde yaşanan dokunmatik ekran algılama sorununun nedeni hakkında bugüne kadar ortaya çeşitli iddialar atılmasına rağmen neredeyse hiçbir iddia doğrulanmadı ve sorunun nedeni ile ilgili bir sonuca ulaşılamadı.

Güncelleme Bekleniyordu

Henüz hiçbir iOS güncellemesi almayan iPhone 16 modellerinde sıkıntının yazılımsal olduğu ve devam ettiği belirtilirken, bu sorunun yazılım güncellemesi ile çözülmesi bekleniyor. Ancak sorunun yazılımsal olmasına ve binlerce kullanıcıyı etkilediği belirtilmesine rağmen Apple’ın bunca süre neden yazılım güncellemesi yayınlamadığı bilinmezliğini koruyor.

Şirketin henüz birçok küçük sorun ortaya çıkan yeni modeller için yayınlanacak ilk güncellemede sorunları çözmesi beklenirken, artan sorun ve şikayetlere rağmen kullanıcıların büyük çoğunluğunun cihazlarından memnun olduğu belirtilmekte. Ancak dokunmatik ekran sorununun cihazda bulunan en büyük kritik olarak gösterilen ve doğrudan kullanımı kısıtlayan sorun olduğu belirtilmekte.

Yorum Yaz

Hoşunuza Gidebilir

Techxir
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.