Apple CEO’su Ve Trump’ın Ne Konuştuğu Ortaya Çıktı

by Cankat Biltekin
0 yorum 3 görüntüleme

Apple CEO’su Tim Cook ve eski ABD Başkanı Donald J. Trump arasında son dönemde gerçekleştiği ortaya çıkan görüşmede nelerin konuşulduğu ortaya çıktı.

Son dönemde Avrupa Birliği ile Apple arasında yaşanan sorunların giderek artması ve Apple’a yönelik çeşitli yaptırımlar ve kararlar nedeniyle Tim Cook ile görüştüğü ortaya çıkan Donald Trump’ın özellikle şirketin AB’de yaşanan sorunlara karşı başkan seçilmesi halinde korunacağına dair Cook’a güvence verdi.

Görüşmenin Kaç Dakika Sürdüğü Açıklanmadı

Cook ve Trump arasında yapılan görüşmede, Apple’ın yaşadığı yasal sorunlar gündeme gelirken, Trump’ın başkan seçilmesi halinde Amerikan şirketlerini AB’ye karşı koruyacağına dair güvence verdiği, bunun dışında Cook’un ise Trump’a bu yasal süreçlerin AB şirketlerini ön plana çıkarmak ve Apple’ın gücünü engellemek için yapıldığını açıkladığı ortaya çıkarıldı.

Trump tarafından açıklanan görüşmenin ayrıntılarında görüşme içeriğinin başka neleri kapsadığı ve kaç dakika sürdüğü gibi bilgilere yer verilmedi.

Apple ve AB üyesi ülkeler ile ilgili tartışmalar son zamanlarda hararetlenirken, özellikle artan sayıda yasal süreçten dolayı Apple’ın hukuk mücadelesi sık sık gündem olmakta.

Yorum Yaz

Hoşunuza Gidebilir

Techxir
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.