Gemini Advanced Ücretsiz Veriliyor!

by İçerik Editörü
0 yorum 16 görüntüleme
Gemini Advanced

Google yapay zeka alanındaki en yeni hamlesi olan Gemini için heyecan verici bir gelişme duyurdu. Şirket yapay zekanın en ileri özelliklerini sunan Gemini Advanced adlı ücretli programını tanıttı ve bu kapsamda kullanıcılarına cazip bir teklif sundu. Google Advanced‘ı dört ay boyunca ücretsiz deneyimleme fırsatı sunan yeni bir “Arkadaşını davet et” kampanyası başlattı.

Bu kampanya kullanıcıların Gemini Advanced’ın sunduğu gelişmiş yapay zeka özelliklerini uzun bir süre boyunca ücretsiz olarak deneyimlemelerine olanak tanıyor. Kampanyanın bir parçası olarak mevcut kullanıcılar arkadaşlarını programa davet ederek avantajlardan yararlanabiliyor. Bu sayede Gemini Advanced’ı deneyimlemek isteyen yeni kullanıcılar davet aldıkları takdirde dört ay boyunca bu hizmetten herhangi bir ücret ödemeden faydalanabiliyor.

Gemini Advanced 4 Ay Boyunca Ücretsiz

Google Gemini Advanced, kullanıcılarına özel heyecan verici bir fırsat sunuyor. Şirket abonelerine Google One programına davet ettikleri arkadaşları için önemli bir avantaj sağlıyor. Bu kampanya kapsamında Advanced üyeleri davet ettikleri her bir arkadaşları için 720 TL değerindeki Advanced hizmetini dört ay boyunca ücretsiz olarak kullanma hakkına sahip olacaklar.

Kampanya her iki taraf için de geçerli bir fırsat sunuyor. Yani mevcut Advanced aboneleri arkadaşlarını Google One programına davet ederek hem kendileri hem de davet ettikleri kişiler bu avantajdan yararlanabiliyor. Bu şekilde kullanıcılar Advanced’ın sunduğu gelişmiş yapay zeka özelliklerini herhangi bir ek maliyet olmadan dört ay boyunca deneyimleyebilirler.

Nothing Phone (2a) İçin Nothing OS 2.6 Güncellemesi Geldi

Yorum Yaz

Hoşunuza Gidebilir

Techxir
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.