iOS 18.3 Ocak’ta Yayınlanacak

by Cankat Biltekin
0 yorum 11 görüntüleme

Apple iOS 18.3 güncellemesini yakın zamanda yayınlamayı düşünmüyor. Büyük Siri gelişmelerinin yer alması beklenen yeni iOS 18.3 güncellemesi ile Siri çok daha gelişmiş özelliklere sahip olacak ve bu özellikler dışında yapay zeka desteği sayesinde sorulara çok daha hızlı bir şekilde yanıt verecek.

Dünyanın en büyük yapay zekalarından ChatGPT entegrasyonunun da iOS 18.3 güncellemesi ile birlikte sunulabileceğini belirten analistler, artan talep karşısında Apple’ın hızlı davranabileceğini belirterek, yeni güncellemelerin hızlı bir şekilde tamamlanarak kullanıcılara sunulabileceğine dikkat çekiyorlar.

Siri Baştan Aşağı Sıfırlanacak

iOS 18.3 güncellemesi Siri için baştan aşağı sıfırlanma anlamına gelecek. Tamamen yapay zeka desteği kazanacak olan Apple’ın sesli ve yazılı asistanı Siri, kullanıcılara daha çok yanıt verme kapasitesine sahip olmasının dışında tasarımsal olarak da çok daha modern bir şekilde açılacak ve ekranın yanlarından hareket eden bir animasyon ile kendini belli edecek. Gurman’a göre en geç Ocak 2025 tarihinde kullanıcılara sunulacak olan iOS 18.3 güncellemesinin tüm özellikleri her ülke ve dilde aktif olarak kullanılamayacak.

Yorum Yaz

Hoşunuza Gidebilir

Techxir
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.