iOS 18.0.1 Güncellemesi Yayınlandı

by Cankat Biltekin
0 yorum 0 görüntüleme


Apple, tarihindeki en güçlü ve en kapsamlı iOS güncellemesi olan iOS 18 güncellemesini yayınladıktan sonra bazı özelliklerin kademeli olarak geleceğini duyurmuş ve güncellemenin hemen tüm özellikleri kapsamayacağını açıklamıştı.

Ancak asıl sorun yeni güncelleme yayınlandıktan sonra ortaya çıkmış ve güncelleme sonrasında birçok kullanıcı büyük hatalarla karşı karşıya kaldıklarını bildirmişti. ABD merkezli teknoloji devi, sorunların giderilmesi için son saatlerde ye bir güncelleme yayınladı.

iOS 18.0.1 Hata Gideriyor

iOS 18.0.1 güncellemesini yayınlayan Apple, bu güncelleme ile Mesajlar uygulamasında yaşanan sık çökme sorunlarını gideriyor, ekran performansından pil performansına kadar birçok kritik hatanın giderildiğini söylüyor.

Şirket, iOS 18.0.1 güncellemesinin iPhone 16 Pro modellerinde yaşanan HDR kamera sorununun çözüldüğünü ve kamera sıkıntılarının bu güncelleme ile tamamen ortadan kaldırıldığını bildirirken, performans sorunları da güncelleme ile artık tamamen çözülmüş durumda.

Güncelleme özellikle pil performansında yaşanan sorunlar için herhangi bir ayrıntı içermiyor ancak bazı iPhone kullanıcılarının yaşadığı aşırı ısınma ve pil performans sorunlarının bu güncelleme ile birlikte tamamen ortadan kalkması bekleniyor. Özellikle yeni iPhone modellerinde yaşanan kritik tüm hatalar bu yeni güncellemeyle beraber giderilmiş durumda.

Yorum Yaz

Hoşunuza Gidebilir

Techxir
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.