iOS 18.1 Tarihi Belli Oldu

by Cankat Biltekin
0 yorum 6 görüntüleme

iOS işletim sisteminin bugüne kadarki en büyük güncellemesi olarak bilinen iOS 18 güncellemesinin yeni geliştirilmiş sürümünü gelecek hafta yayınlanacak.

Güvenilir sızıntı kaynakları tarafından arka arkaya doğrulanan haberlere göre, iOS 18.1 güncellemesi ile birlikte birçok yeni özellikler kullanıcılar için aktif hale gelecek ve en büyük özellik yapay zeka özellikleri olacak.

Yapay Zeka Kullanıma Sunulacak

iOS 18.1 güncellemesiyle beraber kullanıcılar bundan sonra yapay zekayı cihazlarında aktif olarak kullanabilecek, yapay zekanın özelliklerinden doğrudan yararlanabilecek. Ancak bununla da sınırlı kalmayacak olan Apple, güncelleme ile birlikte AirPods 2 Pro modellerinde işitme sağlığı özelliğini aktif edecek ve AirPods modelleri için yeni güncellemeler sayesinde kulaklıkların verimi artırılacak. Güncellemenin tam olarak hangi gün yayınlanacağı belli değil ancak Salı günü akşam saat 20.00’da sunuculardan dağıtılmaya başlaması ve birkaç dakika içerisinde tüm dünyada kullanılabilir olması bekleniyor.

Güncelleme ile bazı iPhone modellerinde yaşanan kasma, takılma ve ısınma gibi sorunların tamamen ortadan kaldırılması, özellikle en yüksek seviyede pil performansının sunulmaya başlaması öngörülmekte. Güncelleme sonucunda bazı cihazların kamera konusunda da bazı ekstra gözle görülür avantajlar elde edebileceği, yapay zekanın kameraya daha fazla entegre edileceği bilinmekte.

Yorum Yaz

Hoşunuza Gidebilir

Techxir
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.