iPad Mini 8 Ekran Özellikleri Sızdırıldı

by Cankat Biltekin
0 yorum 3 görüntüleme

Ross Young isimli analiste göre Apple’ın gelecek dönemde tanıtması beklenen yeni iPad Mini 8 modelinde beklenen bir özelliğe yer verilecek. Son yıllarda iPad Mini modellerinde her daim LCD ekran kullanan ve ekran yönünden kullanıcıların beklentisini hiçbir zaman karşılamadığı ve bu nedenle alternatif arayışına ittiği belirtilen Apple, artık durumun farkına varmış görünüyor.

Düşük kalan iPad Mini satışlarının etkisiyle şirketin gelecek dönemde tanıtılacak iPad Mini modelinde direkt OLED ekran teknolojisine yer vereceği ve ekranda kasanın inceliğine bağlı olarak oluşan görüntü bozulmalarının bu sayede direkt olarak engellenmiş olacağı belirtildi.

Fiyatı Artabilir

Ancak Young’a göre Apple tarafından yapılacak olan bu yenilik sonucunda iPad Mini modelinin fiyatında belirgin bir artış yaşanması da mümkün. Ekran teknolojilerinin giderek daha fazla önem kazandığı günümüzde OLED ekranlara sahip olan tabletler kullanıcılar tarafından daha fazla tercih ediliyor.

Apple rakibi Samsung ve Huawei tarafından son yıllarda tabletlerde kullanılan ekran teknolojilerinin Apple tabletlere göre daha fazla gelişmiş olduğuna dönük eleştirilerin Apple tarafından dikkate alınıp alınmayacağını ise tanıtım gününe kadar bilmek mümkün olamayacak.

Yorum Yaz

Hoşunuza Gidebilir

Techxir
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.