Tecno Camon 30 Modeli Artık Satışta!

by İçerik Editörü
0 yorum 33 görüntüleme
Tecno Camon 30

Ana kamerasında Optik Görüntü Sabitleyici (OIS) ve Elektronik Görüntü Sabitleyici (EIS) desteği bulunan Tecno Camon 30, düşük ışık koşullarında bile yüksek kaliteli fotoğraf ve videolar çekebilme yeteneğine sahip. OIS ve EIS teknolojileri, çekim sırasında oluşabilecek titreşimleri ve sarsıntıları minimuma indirerek, daha net ve keskin görüntüler elde edilmesini sağlıyor. Bu özellik, özellikle gece çekimlerinde ve hareketli sahnelerde büyük bir avantaj sunuyor.

Tecno Camon 30’un dikkat çeken bir diğer özelliği ise 100 Megapiksel ultra net çekim modu. Bu mod, kullanıcıların fotoğraf ve videolarında en ince detayları bile yakalayabilmelerini sağlıyor. Yüksek çözünürlük sayesinde, fotoğraflar büyük boyutlarda bile kalitesinden ödün vermeden basılabiliyor veya dijital olarak kullanılabiliyor.

Tecno Camon 30 Fiyatı Ne Kadar?

31 Mayıs ile 16 Haziran tarihleri arasında Tecno Camon 30 satın alan kullanıcılar, üstün kaliteye sahip TECNO SONIC 1 kulaklığa da ücretsiz olarak sahip olma fırsatını yakalıyor. Bu kampanya, kullanıcıların hem yeni bir akıllı telefon hem de mükemmel bir ses deneyimi sunan kulaklığa sahip olmalarını sağlıyor.

Camon 30, 18 bin 999 TL‘den başlayan fiyatlarla teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuluyor ve MediaMarkt, Vatan, Teknosa, Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom mağazalarının yanı sıra, online satış kanallarında da satışa sunuluyor. Bu geniş erişim ağı, kullanıcıların Tecno Camon 30’a kolayca ulaşmalarını sağlıyor ve alışveriş deneyimlerini daha da kolaylaştırıyor.

Nubia Türkiye Pazarına Girmeye Hazırlanıyor

Yorum Yaz

Hoşunuza Gidebilir

Techxir
© 2024 Tüm Hakları Saklıdır.